20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

Hitna pomoć imala dosta posla u poslednja 24h, građani da paze tokom promenljivog vremena

Tokom noći i jučerašnjeg dana, odnosno ponedeljka 12.aprila, Hitna pomoć, pored intervencija zbog hroničnih bolesnika, odnosno zaposleni u ovoj medicinskoj ustanovi pomagali su i osobama kojima je pozlilo zbog preterane količine alkohola, ali i srčanih napada na javnom mestu.

Remećenja javnog reda i mira, odnosno tuča, u ponedeljak 12. aprila nije bilo, pa samim tim ni Hitna pomoć nije imala potrebe da intervenište. Ipak ,sa druge strane poziva je bilo dosta. Bilo je i transporta za Beograd.

Javljali su se hronični bolesnici, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Masovna vakcinacija u Pančevu je u toku. Pored redovnog zakazivanja, svi koji žele da prime vakcinu to mogu uraditi u ambulantama u gradu i selima bez prethodne najave. Trenutno su stigle za sve stanovnike Grada Pančeva veće količine Fajzera i Astrazeneke.

Related posts

Donacija Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske

Nikoleta Dragaš

HULIGANI OPET NAPALI POLICIJU! Gađali ih kamenicama, bakljama, flašama!

Branislava Grčić

Prvenstvo Srbije u krosu na Kotežu 2

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija