7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

U Pančevu za 5% povećan broj vakcinisanih

Vakcinacija bez zakazivanja po naseljenim mestima sa teritorije grada Pančeva obavlja se u realizaciji Gradskog štaba za vanredne situacije, Zavoda za javno zdravlje i Dom zdravlja Pančevo. Dr Ljiljana Lazić, direktorka Zavoda ispratila je vakcinaciju bez zakazivanja u Kačarevu.

Prema podacima kojima raspolaže Zavod za javno zdravlje na teritoriji Pančeva je i dalje nestabilna epidemiološka situacija.

Pored vakcinacije građana koji su se prijavili putem portal e-uprava na teritoriji grada Pančeva je počela vakcinacija I bez zakazivanja koja je naišla na veliko interesovanje

I u narednom periodu u Pančevu će biti nastavljena dinamika vakcinacije, kako građana koji su zakazani preko e-upravo, ali i nezakazanih građana po naseljenim mestima.

Prema rečima dr Ljiljane Lazić pored Sinofarm vakcine Pančevcima će uskoro biti dostupne i Fajzer vakcina i Astra Zeneka.

Related posts

Ono si što jedeš! Prva onlajn konferencija

Nikoleta Dragaš

Košarkaški derbi Crvena Zvezda – Partizan

Zorana Stekovic

Obijen i pokraden Izbeglički centar u Pančevu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija