23. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Počela je imunizacija stanovnika Vršca bez zakazivanja

Imunizacija stanovnika Vršca bez zakazivanja počela je danas u naseljenim mestima Šušara, Parta i Zagajica.Grad Vršac prepoznao je potrebu za otvaranjem punktova za vakcinaciju u svim naseljenim mestima kako bi se ovaj proces koji se u Vršcu već odvija veoma uspešno, što efikasnije priveo kraju i život građana vratio u normalne tokove.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, obišla je ovim povodom vakcionacioni punkt u naseljenom mestu Parta i uverila se da su punktovi besprekorno organizovani kao i da je odziv građana odličan.

  • Nastavićemo imunizaciju stanovništva na ovaj način i u drugim naseljenim mestima, a mobilni timovi Doma zdravlja izaći će i na teren i vakcinisati građane koji nisu u mogućnosti da sami dođu na otvoreni punkt. Pozivam sve građane Vršca da se prijave za vakcinaciju ili da se vakcinišu na nekom od punktova bez prethodnog prijavljivanja jer je vakcinacija jedini način da pobedimo ovaj virus i da se vrlo brzo vratimo normalnom životu, izjavila je gradonačelnica Dragana Mitrović tokom obilaska vakcinacionog punkta u Parti.
  • Građani će o daljem toku imunizacije bez prethodnog zakazivanja i tačnom rasporedu punktova u naseljenim mestima biti blagovremeno obavešteni putem sredstava javnog informisanja.

Related posts

Predesednik Vučić: Počela masovna proizvodnja maski u Rumi

Jasmina Petkovic

Brnabić: Sporazum dokaz uspeha spoljne politike Aleksandra Vučića

Aleksandra Miloševska

COMNET osuđuje pretnje predsedniku Vučiću na Tviteru

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija