20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Počela imunizacija stanovnika Vršca

Imunizacija stanovnika Vršca bez zakazivanja počela je danas u naseljenim mestima Šušara, Parta i Zagajica. Grad Vršac prepoznao je potrebu za otvaranjem punktova za vakcinaciju u svim naseljenim mestima kako bi se ovaj proces koji se u Vršcu već odvija veoma uspešno, što efikasnije priveo kraju i život građana vratio u normalne tokove. Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, obišla je ovim povodom vakcionacioni punkt u naseljenom mestu Parta i uverila se da su punktovi besprekorno organizovani kao i da je odziv građana odličan.

“Nastavićemo imunizaciju stanovništva na ovaj način i u drugim naseljenim mestima, a mobilni timovi Doma zdravlja izaći će i na teren i vakcinisati građane koji nisu u mogućnosti da sami dođu na otvoreni punkt. Pozivam sve građane Vršca da se prijave za vakcinaciju ili da se vakcinišu na nekom od punktova bez prethodnog prijavljivanja jer je vakcinacija jedini način da pobedimo ovaj virus i da se vrlo brzo vratimo normalnom životu”, izjavila je gradonačelnica dragana Mitrović tokom obilaska vakcinacionog punkta u Parti.

Građani će o daljem toku imunizacije bez prethodnog zakazivanja i tačnom rasporedu punktova u naseljenim mestima biti blagovremeno obavešteni putem sredstava javnog informisanja. 

Related posts

Ministar Vulin u Istočnom Novom Sarajevu: Srbija će uvek misliti, čuvati i braniti svoju Republiku Srpsku

Jelena Belić

Deo Braće Jovanović od 9 bez vode

Nikoleta Dragaš

Vučić prima akreditivna pisma novih ambasadora

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija