26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

U Šušari, Parti i Zagajici počinje vakcinacija bez zakazivanja

Organizovana akcija imunizacije stanovnika bez zakazivanja, vakcinom kineskog proizvođača Sinofarm, počinje sutra 7. aprila u naseljenim mestima Zagajica, Parta i Šušara, sprovodiće se u ambulantama Doma zdravlja.

Vakcinacija u Šušari počinje sutra ujutru u 8,00 i traje do 10,00 sati. U Parti će vakcinacija biti sprovedena od 10,00 do 12,00 sati, dok će u Zagajici trajati od 12,00 do 14,00 sati.

Vakcinacijom će biti obuhvaćene sve starosne kategorije stanovnika počev od 18 godina, a prioritet imaju sugrađani stariji od 65 godina. Svi podaci o vakcinisanim osobama unosiće se u istu bazu kao i za ostale građane koji su se prijavili preko portala eUprave.

Osim toga, nastavlja  se i vakcinacija stanovnika koji su se prijavili putem portala eUprave, koja se odvija po unapred zakazanom terminu i na zakazanim lokacijama, kao i  vakcinama za koje su se opredelili.

Narednih dana nastaviće se vakcinacija bez zakazivanja i po ostalim naseljenim mestima na teritoriji Grada Vršca, a raspored će biti objavljen u sredstvima javnog informisanja.

Related posts

Besplatne radionice za mlade Pančeva

Aleksandra Miloševska

U nedelju preventivni pregledi pulmologa i oftalmologa

Nikoleta Dragaš

Rukometaši Dinama u sredu dočekuju Spartak

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija