29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo

Od srede 7. aprila imunizacija stanovnika Pančeva bez zakazivanja

Od sutra počinje organizovana akcija imunizacije stanovnika Pančeva bez zakazivanja vakcinom “Sinofarm” kineskog proizvodača, u svim naseljenim mestima. Kompletnu oranizaciju i nadzor nad vakcinacijom sprovodi Gradski štab za vanredne situacije, putem Zavoda za javno zdravlje Pančevo i Doma zdravlja Pančevo.

Medicinske ekipe Doma zdravlja koje sprovode vakcinaciju svaki dan će biti u drugom naseljenom mestu prema ranije utvrđenom rasporedu koji će biti objavljen na sajtu Zavoda, Doma zdravlja, Grada Pančeva i u sredstvima javnog informisanja. Punktovi za vakcinaciju na kojima građani mogu da se imunizuju bez zakazivanja biće otvoreni u mesnim ambulantama od 8:00 do 15 casova dana kada je zakazana imunizacija u tom naseljenom mestu.

Građani ne treba da čekaju poziv, biće primljeni na svakom punktu gde je tog dana organizovana vakcinacija. Vakcinacijom će biti obuhvaćeni sve starosne kategorije stanovnika počev od 18 godina a prioritet imaju sugradani stariji od 65 godina.. Svi podaci o vakcinisanim osobama unosiće se u istu bazu kao i za ostale građane koji su se prijavili preko portala eUprave. Uporedo nastavlja se i vakcinacija stanovnika koji su se prijavili putem portal eUprave po unapred zakazanom terminu na lokacijama u samom gradu.


Raspored vakcinacija bez zakazivanja:

Zdravstvena stanica Jabuka 7. april od 8-15h

Zdravstvena stanica Dolovo 8. april od 8-15h

Zdravstvena stanica Glogonj 9. april od 8-15h 

Zdravstvena stanica Kačarevo 10. april od 8-15h

Zdravstvena stanica Omoljica za gradane Omoljice i Ivanova 11. april od 8-15h

Zdravstvena stanica Starčevo 12. april 8-15h

Zdravstvena stanica Banatsko Novo Selo 13. april od 8 do 15h

Zdravstvena stanica Banatski brestovac 14. april od 8 do 15h

Related posts

Novogodišnji bazar privukao brojne izlagače

Nikoleta Dragaš

Mnogobrojni pronalasci u porodici Trajković za četiri godine

Jasmina Petkovic

Suzbijanje ambrozije u Opovu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija