2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Nismo sila, ali nismo ni licemeri

“Vlada SAD-a može da kritikuje, ali treba da zna da njena kritika vredi koliko i njena spremnost da ono što traži od drugih primeni i na sebi. Zemlja u kojoj se Senat brani i po cenu života protestanata, ne bi smela da traži od srpske policije da ne brani Skupštinu. Vlada zemlje u kojoj su rasni sukobi masovni, a nasumični zločini iz mržnje svakodnevni, ne bi smela sa takvom lakoćom da Srbiju optužuje za zločine iz mržnje”, izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izveštaj Stejt departmenta.

“Srbija je slobodna zemlja i vodi je slobodan čovek. Moćniji ste i veći, možete nas i oklevetati i uništiti, možete srušiti Vučića i dovesti nekog slabića koji će uvesti sankcije Rusiji i Kini, priznati Kosovo, napustiti Republiku Srpsku, možete nam silom dovesti vlast, ali ne možete nas naterati da je i izaberemo. Nismo sila, ali nismo ni licemeri”, rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Foto: tanjug

Related posts

Vlada usvojila nove mere

Jasmina Petkovic

Vučić se sastao sa Erdoganom

Zorana Stekovic

U Srbiju stiglo još 121.680 doza Fajzer vakcine

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija