3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Načelnik Generalštaba Mojsilović posetio Centar za obuku podoficira

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas Centar za obuku i usavršavanje podoficira “Milunka Savić” u Pančevu, gde mu je predstavljen predlog organizacijskih promena u Centru, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Tokom obilaska, general Mojsilović je, navedeno je u saopštenju, sagledao organizaciju života i rada u ovoj jedinici Komande za obuku, realizaciju ključnih zadataka i aktivnosti koje se preduzimaju na unapređenju obuke kandidata za podoficire i usavršavanja podoficira.

Načelniku Generalštaba i njegovim saradnicima prezentovan je i predlog novog koncepta obezbeđenja Vojske Srbije podoficirskim kadrom i predlog organizacijskih promena u Centru.

Mojsilović je istakao značaj koji Centar ima za popunu Vojske Srbije kvalitetnim podoficirskim kadrom.

Izrazio je uverenje da će instruktori za obuku i komandni kadar Centra i ubuduće biti pouzdan oslonac u obuci i usavršavanju podoficira, koji će kao eksperti u svojoj oblasti ličnim primerom predvoditi potčinjene.

Foto: Vojska Srbije

Related posts

Veliko srce jabučkih volontera

Katarina Popović

Prva rata poreza za imovinu za 2020. godinu

Zorana Stekovic

Vulin: Vučić se nije čuo ni sa jednim narko-dilerom, ali Đilas i njegova radnica Marinika jesu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija