28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Vučić: Srbiju niko ne može vratiti unazad

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da je Srbija nepovratno otišla napred i da niko ne može da je vrati unazad, mada bi mnogi želeli da vide slabu Srbiju.

Govoreći o rezoluciji Evropskog parlamenta Vučić je u razgovoru za tv Hepi kazao je da je ta rezolucija demantovala stvarni život, ali da će obaveza Srbije biti da ono što je objektivno u njoj ispravi u narenom periodu.

Srbija do kraja godine ili polovine 2022. stize hrvatski BDP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija prvi put do kraja godine ili do polovine 2022, kako je rekao, u apsolutnom iznosu po stopi BDP-a stići Hrvatsku.

“Ali, mi to ne smemo da kažemo, jer smo onda na meti svih, njihovih medija”, kazao je Vučić gostujući u Ćirilici na TV Hepi.

Vučić: Vitamini kao znak pažnje za penzionere

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će svi penzioneri u Srbiji do 5. juna dobiti vitamin C, D i Cink, i to za dva meseca.

To je znak pažnje za 700 000 penzionerskih domova kako bi im se poboljšao imunitet, rekao je Vučić na TV Hepi.

Vučić: Rečeno mi je da Srbija mora da bude skromnija i poniznija

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, a povodom uspeha Srbije tokom korona krize i pomoći drugim zemljama, da su mu je rečeno da u i da niko ne želi da gleda izuzetno snažnu Srbiju.

“I to nisu krili, to su mi u lice rekli važni predstavnici velikih sila. To hoću da ljudi u Srbiji znaju”, rekao je Vučić dodajući da ne može da otkrije izvor.

Vučić: Nefer Izveštaj EP u delu o opremi i zdravstvu u Srbiji

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Izveštaj EP o Srbiji nefer po nekoliko pitanju, i izdvojio deo koji se odnosi na stanje zdravstvenog sistema u našoj zemlji, što ga kako je rekao, boli.

“Srbija jeste na EU putu i sebi sam obećao da neko vreme sigurno neću reći nijednu reč…Ali , bih izdvojio nekoliko nefer stvari. Nije problem, možete da pominjete Telekom, Jovanjicu, ali kada dođete do nečega što je očigledno kao što je stanje zdravstvene opreme, bolnica, vakcina, što je svima očigledno…”, rekao je Vučić za TV Hepi.

Vučić: Vakcinisanje signal da možemo zajedno napred

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je vakcinisanje građane iz celog regiona, proteklog vikenda, bio važan signal da region zajedno može brzo da napreduje.

Vučić je, u emisiji „Ćirilica“ TV Hepi, kazao da je zadovoljan što smo mogli nekome da pomognemo.

Izvor: Tanjug

Related posts

Đurić: Srbi na KiM neće biti Hotijevi taoci

Mica Milakov

NOVO IGRALIŠTE ZA AK TAMIŠ, PANČEVO DOBIJA ULIČNU TRKU

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Pitanje svih pitanja u Srbiji je gas

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija