23. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport

Nikola Rosić novi direktor OK ,,Crvena zvezda”

Odbojkaški klub “Crvena zvezda” ima novog generalnog direktora. Nikola Rosić, nekadašnji proslavljeni reprezentativac i jedan od najboljih libera, dobio je poverenje novog Upravnog odbora.

Nikola Rosić je novi generalni direktor OK Crvena zvezda. Odluka UO, na sednici održanoj u četvrtak, bila je jednoglasna. Prema rečima Emira Omanovića, predsednika Skupštine OK Crvena zvezda, ova odluka je rezultat duge analize i UO i svih drugih struktura kluba.

Posle izuzetno uspešne sportske karijere Nikola Rosić se dokazao i kao privrednik. Mesto generalnog direktora Odbojkaškog kluba je novi izazov.

Govoreći o planovima za razvoj Odbojkaškog kluba Rosić je naglasio da postoje dva glavna cilja.

Kako bi se ciljevi ostvarili formiran je jak UO sačinjen od uspešnih privrednika, punih energije i želje da se Zvezda vrati na stare staze. Jedan od njih je i Milan Vujko koji je u sportu duže od decenije,

Na poziv Dragana Kilibarde, predsednika UO OK Crvena zvezda, uspešni privrednik se uključio u tim crveno-belih odbojkaša.

Ana Avramović, koja je do sada obavljala funkciju generalnog direktora,  imaće ulogu savetnika.

Related posts

Uručene nagrade najboljim studentima i studentkinjama grada Pančeva

Jasmina Petkovic

Smena u ED Pančevo

Mica Milakov

Prvo pojačanje za OK “Crvena zvezda”

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija