26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Možda nismo najbolji, ali smo bolji od onih koji nam sude

“Velike laži koje su poslanici Evropskog parlamenta napisali u svom izveštaju o Srbiji, otkrile su nam još veću istinu. EU želi da vlada Srbijom, ali ne želi Srbiju u svom članstvu. Naša bezuslovna orjentacija ka članstvu u EU, u Briselu se tumači kao slabost koju treba iskoristiti i upotrebiti protiv Srbije i protiv Srba”, izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izveštaj evroparlamentaraca.

“Izveštaj EU poslanika nije slika Srbije, ali jeste slika licemerja i predrasuda kojim su se vodili pisci izvešataja. Ne treba njima istina, njima treba opravdanje zašto Srbiju neće primiti u svoje društvo. Srbija treba da preispita svoju politiku prema EU i da naša politika vojne neutralnosti preraste i u političku. Možda nismo najbolji, ali smo bolji od onih koji nam sude”, izjavio je ministar i predesdnok PS-a Vulin.

Related posts

Otvorena biračka mesta

Katarina Popović

Osuđenici u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu (Zabela) donirali novac za lečenje bolesne dece u Srbiji

Jasmina Petkovic

Vučić i Zeman tet-a-tet,sastanak delegacija, poslovni forum

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija