7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Rama pamet da izvozi ne može

“Veći je trag u politici Rama ostavio zasmejavajući kolege izborom šarenih čarapa i cipela, nego što je izneo neku ideju  vrednu pažnje. Premijer zemlje u kojoj je “žuta kuća”, morao bi da traži oproštaj što su u njegovoj zemlji otetim Srbima vadili organe i prodavali ih, a ne da vređa zemlju i narod čijoj istoriji i kulturi može samo da zavidi”, izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući provokacije Edija Rame povodom godišnjice bombardovanja SRJ od strane NATO-a. 

“Ono zla što Albanija nije mogla da nama učini, učinili su NATO bombarderi. Zato se građanima Evrope Albanija zahvalila kako je mogla i znala, poslala im je najbolji deo svog društva, narko-dilere, da potruju decu u zemljama Zapada. Rama pamet da izvozi ne može, ali zato je bez premca u izvozu narkotika. Da se Albanija nešto naljuti na EU i uvede im sankcije, pola EU bi upalo u apstinentsku krizu”, rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Related posts

Stefanu Milenkoviću orden Karađorđeve zvezde

Aleksandra Miloševska

Zemljotres u Kikindi

Zorana Stekovic

Na Vojničkom groblju u Kovinu parastos žrtvama Velikog rata

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija