24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Opovo

Opštini Opovo odobrena sredstva za vrtić u Sefkerinu

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine finansiraće izgradnju vrtića u Sefkerinu. Za ovaj projekat biće izdvojena 43 miliona dinara, a vrtić će biti dograđen na objekat osnovne škole.

Opština Opovo i Uprava za kapitalna ulaganja potpisale su ugovor o finansiranju projekta izgradnje vrtića u Sefkerinu. U pitanju je nadogradnja, ali i izgradnja novog objekta koji će se nadovezivati na prostor Osnovne škole. Ovom investicijom Opovo dobija drugi samostalni objekat namenjen najmlađima.

Markov je istakao da će Uprava za kapitalna ulaganja pokriti sve troškove izgradnje objekta. Otvaranjem novog objekta rešiće se i problem liste čekanja. Objekat vrtića nastaviće se na već postojeću zgradu osnovne škole.

Markov je istakao da je 2018. godine urađema projektno-tehnička dokumentacija i da veruje da će projekat biti realizovan za vreme trajanja mandata ove administracije.

Related posts

Požar u centru Sefkerina

Nikoleta Dragaš

Kovin dobio nasavremeniji sistem za uzbunjivanje u Srbiji

Mica Milakov

“Dani ribara” i “Zlatni kotlić” obeležili vikend u Plandištu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija