6. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo

Upis učenika u prvi razred

Od prvog aprila počinje upis u prvi razred osnovne škole za decu rođenu od 1. marta 2014. do kraja februara 2015. godine. Kao i prošle godine, roditelji prijavljuju decu preko portala e-uprava, a to mogu da učine i na sajtu škole, kao i da dođu lično u školu.

Roditelju ili drugom zakonskom zastupniku dece koja su stasala za upis u prvi razred osnovne škole omogućeno je da iskažu interesovanje za upis deteta u određenu školu i to ličnim odlaskom u školu ili elektronskim putem preko portala e-uprava, rekao je Lućijan Rođen direktor OŠ “Isidora Sekulić.

Rođen je objasnio i na koji način roditelji mogu da prijave dete preko sajta Isidorine škole. Zahvaljujući elektronskoj usluzi roditelji ne donose dokumentaciju u školu, već se ona pribavlja po službenoj dužnosti. Lućijan Rođen kaže da je moguće dobiti i novi ternim za testiranje deteta u slučaju da se na prvi ne dođe.

Prijavljivanje dece traje od 1. aprila do kraja maja, ali Lućijan Rođen objašnjava da će u Isidorinoj školi testiranje dece biti obavljeno i tokom juna, kao i prošle godine. U ovoj pančevačakoj školi su prošle godine upisali 78. dece u prvi razred, a ove godine veruju da će ponovo imati tri odeljenja.

Related posts

JOŠ 65 SLUČAJEVA KORONE U SRBIJI!

Jelena Obradović

Vučić obišao radove na Kuli Beograd

Jasmina Petkovic

Pijačni barometar na „Zelenoj“ pijaci

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija