28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Politika Vesti

Nova kadrovska rešenja u Južnom Banatu

Đorđe Lukač, izabran je za direktora Pošte u Pančevu. Lukač je od aprila 2015. godine bio je Direktor Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Pančevo, a od maja 2019. godine Načelnik sektora za rad u zapošljavanju i planiranju karijere filijale NSZ Pančevo. Učestvovao je u izradi projekata i akcionih planova za zapošljavanje i za aktivne mere zapošljavanja na teritoriji filijale NSZ Pančevo. Svoj doprinos dao je i podizanju rukovođenja JKP “Vodovod i kanalizacija” na viši nivo, kao savetnik direktora Zorana Ašanina. Član je i socijalno-ekonomskog saveta Grada Pančeva. 

Doktor veterinarske medicine Mirjana Ludoški kandidat je za novog direktora Veterinarskog specijalističkog instituta u Pančevu, nezvanično saznaje RTV Pančevo.

Vlada Srbije imenovala je Srđana Vasića za vršioca dužnosti direktora Vodoprivrednog privrednog društva “Podunavlje” DOO Kovin. Vodoprivredno privredno društvo “Podunavlje” doo Kovin, osnovano je kao deo Pančevačko-Kovinske vodne zadruge daleke 1882 godine. Osnivanje i delatnost preduzeća vezana je za sam početak organizovanog bavljenja poslova vodoprivrede na ovim prostorima od svog osnivanja do danas.

Related posts

Grenel u utorak u beogradu! Dolazi da razgovara o važnoj temi!

Katarina Popović

Obeležen Dan osoba sa invaliditetom

Zorana Stekovic

PS: Velike laži malih ljudi o Slobodanu Miloševiću

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija