2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Mihajlović: Đilas već jednom poslat u političku istoriju

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je danas da su građani Srbije već jednom rekli šta misle o bivšem gradonačelniku Beograda i lideru SSP-a Draganu Ðilasu kao političaru i dodala da iza njegovih obećanja ne stoji nikakav program osim napada na političke protivnike.

“Građani Srbije nisu zaboravili kako su živeli i kako je izgledala Srbija u vreme kad je na vlasti bio Dragan Ðilas. Nisu zaboravili da su oni koji danas obećavaju veće plate i penzije isti oni koji su ostavili državu pred bankrotom, s malim ugledom u svetu, koji nisu završili ni Koridor 10 i iza koji nije ostao ni kilometar ne samo izgrađene nego i rekonstruisane železnice”, navela je Mihajlovićeva u izjavi za javnost.

Dodaje da je jasno da Ðilas pokušava da skrene pažnju sa drugih pitanja koja se vezuju za njegovo ime, kojima treba da se bave nadležni organi.

“Ali, to nije ono što zanima građane, oni vide da se ovi političari bave sobom i svojim političkim protivnicima, dok građani traže odgovornost, rezultate i jasan program”, zaključila je Mihajlovićeva.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Ðilas održao je juče konferenciju za medije sa temom “Imamo plan za dan posle” na kojoj su predstavili kako će se funkcioneri te stranke ponašati posle pobede na izborima, koju najavljuju do kraja ove godine.

SSP očekuje, kako je rekao Ðilas, da će izbori biti održani do kraja ove godine i da će 2022. biti godina kada će se, po njegovim rečima, pokazati kako može da izgleda država i kako ljudi mogu da žive, uz garancije da će se povući iz politike, ukoliko u prvih šest meseci ne sprovedu ono što obećaju.

Related posts

Vršac: Završeno asfaltiranje Panonske ulice

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sa visoko rangiranim investitorima u Minhenu

Zorana Stekovic

Porodice sa trojkama na prijemu u Gradskoj kući

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija