28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Stevanović Stefanoviću: Srbija nije ničija kolonija

Povodom izjave zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića, koji je u Boru rekao da država ne želi da zaustavi zagađenje, već da u svemu udovoljava kineskom investitoru, reagovao je potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, koji kaže:

„Srbija nije ničija kolonija, a najvažnije je da nije i nikada više neće biti biznis kolonija Dragana Đilasa i Borka Stefanovića. Biznis kolonija sa filijalama na Mauricijusu i drugim ekskluzivnim ostrvima.

Kad ga nije sramota da pominje Bor, podsetiću Stefanovića da su nam on i bivši režim ostavili firmu sa preko milijardu evra dugova, isto onoliko koliko će naši kineski prijatelji da ulože u Bor, a što podrazumeva i ulaganje u zaštitu životne sredine.

Kinu doživljavamo kao svoje najiskrenije prijatelje u političkom, ekonomskom i svakom drugom smislu i posvećeni smo unapređenju saradnje sa kineskim partnerima,” navodi se u saopštenju Stevanovića.

Izvor: rtv-vranje.rs

Foto: rtv-vranje.rs

Related posts

Počinje EP za vaterpoliste

Jasmina Petkovic

UKLONJENA DIVLJA DEPONIJA KOD ULICE IVE KURJAČKOG,POSAĐEN ZELENI POJAS

Mica Milakov

Svetske sportske igre mladih u Beogradu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija