22. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo

Otvara se još jedna Kovid ambulanta u Pančevu?

Nova, druga kovid ambulanta u Pančevu biće ponovo otvorena za gradjane. Kako RTV Pančevo saznaje ona će biti smeštena u Ulici Miloša Obrenovića, pored laboratorije, u kožnom dispanzeru Doma zdravlja. Radno vreme biće od 8 do 20h, navode naši izvori.

Očekuje se da Dom zdravlja na svojoj web stranici dzpancevo.org objavi još preciznije informacije, uz kontakt telefone. Da podsetimo, do sada je funkcionisala Kovid ambulanta u Zmaj Jovinoj ulici, ali to bi trebalo da od subote 20. marta bude izmenjeno. Broj zaraženih u Južnobanatskom okrugu i dalje je trocifren.

“Pozivamo još jednom građane da se vakcinišu u što većem broju, s obzirom da vakcina ima dovoljno. Do sada je preko 20 hiljada građana revakcinisano u Južnom Banatu, odnosno da su primili dve doze vakcina protiv virusa. Svakako bi svi trebalo da čuvaju sebe, najbliže i okolinu dok ne steknu imunitet”, saopštava Zavod za javno zdravlje Pančeva.

Related posts

Atraktivno izletište na domak Glogonja

Bojana Kecic

Novozaraženi virusom Covid – 19 u Južnobanatskom okrugu

Jasmina Petkovic

Rock Village i 2018. godine u punom zamahu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija