10. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo

Učenici iz Pančeva u finalu smotre istraživačkih radova iz istorije

Pre nedelju dana održano je polufinale Državne smotre istraživačkih radova. Ukupno 10 učenika iz Regionalnog centra za talente u Pančevu učestvovalo je na smotri istraživačkih radova iz istorije, od kojih se sedmoro plasiralo u finale.

Stefan Ilić iz Pančeva, prvi put je bio u prilici da učestvuje na smotri istraživačkih radova iz istorije  koja je održana online. On kaže da se pripremao za ovo polufinale i da je svoju temu na takmičenju predstavio na najbolji način. Zadovoljan je uspehom i već se sprema za finale.

Učenici su imali probu pre takmičenja, vežbali su i radili sa svojim mentorima. Svaki učenik je radio po jednu istraživačku temu rekao je Nikola Koneski, jedan od mentora.

Nikola Koneski profesor i mentor istorije, kaže da vrlo retko daje dobre ocene i da je itekako kritičan prema svojim učenicima. Međutim ističe da zadovoljan kako su učenici izneli svoje radove na takmičenju i poželeo im sreću u finale koje će biti održano 10. aprila.

Related posts

Zapaljeni kontejneri na Misi

Nikoleta Dragaš

Danas sahrana Amfilohija, svetu liturgiju predvodiće patrijarh srpski Irinej

Zorana Stekovic

Sedmi uzastopni trijumf “Želje”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija