3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

U Udruženju invalida rada i osoba sa invaliditetom organizovana slikarska radionica

Zahvaljujući sredstvima koje je obezbedio Grad Pančevo, u Udruženju invalida rada i osoba sa invaliditetom organizovana je slikarska radionica. Za ovu namenu Grad je izdvojio prošle godine 100 hiljada dinara kako bi 10 članova udruženja svake srede dolazilo na radionicu.

Pomoć koju Grad Pančevo izdvaja za Udruženje invalida rada i osoba sa invaliditetom veoma je značajna, kaže predsednik Udruženja Slobodan Stefanović. Grad ulaže novac u njihove programske aktivnosti, kao što je slikanje, bavljenje sportom, odlazak na izlete.

Akademski slikar Jelena Badnjevac Ristić vodi slikarsku radionicu u i ističe da je to dobro za članove Udruženja kao bi izašli iz kuće i naučili nešto novo.

Grad Pančevo je u prošloj  godini iz budžeta izdvoji 4 miliona i 640 hiljada dinara za programske aktivnosti udruženja invalida i udružanja sa hroničnim bolestima, kaže Milenko Čučković, gradski većnik.

Slike nastale na radionicama mogu se pogledati u Udružnju. Članovi  se ipak nadaju da kada prođe epidemija korona virusa da će biti obezbeđen i adekvatan prostor kako bi svi zainteresovani Pančevci mogli da pogledaju njihove radove.

Related posts

Zlatiborska ponuda u četvrtak u Pančevu

Ivana Bogdanovski

Milica Mandić u polufinalu OI

Miroslava Cvejin

Zlatibor Lončar: Novi koronavirus slabiji od sezonskog gripa

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija