27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Šta je Institut za istraživanje genocida?

Institut za istraživanje genocida je naučna ustanova koju su osnovali pripadnici bošnjačke nacionalnosti, i to  u dalekoj Kanadi. Ovaj institut je osnovan 2009. godine a za direktora instituta je postavljen Emir Ramić. Da sam apsurd postojanja ovog instituta bude veći, govori nam i podatak da je njegov jedini smisao postojanja istraživanje genocida, i  to onog koji se nije dogodio, u Srebrenici.

Institut za istraživanje genocida je vrlo aktivan na tlu Severne Amerike,  gde sprovodi svakodnevne akcije širenja bošnjačke propagande kao što su : konstantno stavljanje etikete srpskom narodu kao genocidnom, snažno lobiranje protiv svega što ima veze sa Republikom Srpskom kao i potpuno minimalizovanje srpskih žrtava za vreme rata u Bosni. Pored ovih akcija, jedan od najvažnijih zadataka Instituta za istraživanje genocida je i prikupljanje novčanih sredstava zarad  širenja  bošnjačkih  interesa. Novac uzimaju od bogatih sunarodnika koji žive u Severnoj Americi, a sve pod izgovorom borbe za istinu i očuvanje bošnjačke kulture.

Institut za istraživanje genocida je, naravno, bio uključen i u anti srpsku  kampanju i sabotiranje filma Dara iz Jasenovca, kao i mnoge druge organizacije tog tipa  iz NVO sektora. Institut  vrlo aktivno učestvuje i u vrbovanju pripadnika srpskog naroda u svoje redove, nudeći im za uzvrat novac, kao i razne privilegije života u Americi, ali naravno da veliku većinu članova ovog Instituta čine pripadnici bošnjačke nacionalnosti. Upravni odbor Intituta za istraživanje genocida  broji 9 bošnjaka, a to su Emir, Denis, Mirsad, Armin, i ako krenete dalje samo ćete takva imena sretati. Međutim, da u svakom žitu ima kukolja, govori nam i činjenica da pored ovih imena, naletećete i na jedno ime koje se izdvaja, a to je Suzana Vukić.

Izvor i foto: nijelepocutati.org

Related posts

Suzbijanje larvi komaraca 28.avgusta

Jasmina Petkovic

Šapić izbran za potpredsednika GO SNS

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sutra sa ministrom unutrašnjih poslova Angole

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija