24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo

Novi projekat Kancelarije za mlade ,,Moje mesto”

Kancelarija za mlade grada Pančeva u saradnji sa Domom omladine ovog grada pokrenuli su pilot projekat namenjen mladima, savetovalište pod nazivom “Moje mesto”. Važno je da mladi lajkuju Facebook stranicu Kancelarije za mlade Pančevo kako bi postalo što vidljivije i lakše dostupno ciljnoj grupi.

Istraživanja su pokazala da postoji velika potreba mladih za psihološkom podrškom. Iz tog razloga grad Pančevo je pokrenuo projekat savetovalište “Moje mesto” u saradnji sa Domom omladine. Savetovalište počinje sa radom 15. marta, i biće održavano utorkom i sredom od 15.30 do 18.30 sati u Domu omladine Pančevo, kaže Marija Jević, gradska većnica za kulturu i omladinu.

Besplatno savetovalište “Moje mesto” za mlade, odnosno psihološka podrška ovoj ciljnoj grupi trajaće naredna 3 meseca. U zavisnosti od interesovanja i odziva nastaviće se, i u planu je da preraste u redovan deo programa Doma omladine. Stručni kadar pored individualnih, po potrebi radi i grupna savetovanja, ističe Marija Jević.

Osnovni cilj savetovališta “Moje mesto” je da mladi mogu da se otvore, da kažu ono što ih muči i da uz pomoćstučnjaka, koji će ih voditi, sami pronađu rešenja problema. Pozivamo mlade sa teritorije grada Pančeva da lajkuju Facebook stranicu Kancelarije za mlade Pančevo kako bi postali što vidljiviji i lakše dostupni, istakla je Marija Jević.

Related posts

Ministar Vulin obišao snajperske ekipe Vojske Srbije na pripremama za Međunarodne vojne igre: Godinama unazad uspevamo da pobedimo i najbolje armije sveta

Nikoleta Dragaš

Vlajkovac: Radovi na izgradnji rampe za pecanje za osobe sa invaliditetom

Nikoleta Dragaš

PS: Medijske slobode u EU ugrožene, tražimo hitnu reakciju Evropske komisije

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija