20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Srpske žene su dale ogroman doprinos u borbi protiv korona virusa

Pokret socijalista je u ime svog predsednika Aleksandra Vulina svim damama čestitao Međunarodni praznik žena.
Članovi PS-a su obišli zdravstvene ustanove Hitnu pomoć, Klinički centar, Belekspo centar i kovid ambulante kako bi se, uz mali znak pažnje, zahvalili medicinskim radnicama koje se svakodnevno bore protiv korona virusa.

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić istakao je da je važno da naše žene budu prisutne u svim sferama društva.

– U ime Aleksandra Vulina, u ime Pokreta socijalista, želim svim ženama i damama da čestitam njihov praznik, 8. mart.
Važno je to što su naše žene prisutne u svim sferama društva, to što su istaknute u politici, u privredi, žene vode velike i važne kompanije, u mnogim poslovima su u potpunosti izjednačene sa muškarcima. Mi u borbi za ravnopravnost žena ne smemo da stanemo, moramo da očuvamo ono za šta se Klara Cetkin izborila.
Žene su osnov svakog društva, stub svake porodice, a samim tim i stub države.
Srpske žene su dale ogroman doprinos u borbi protiv korona virusa. Hvala ženama na poverenju, hvala što veruju u svoju državu i u svog predsednika- izjavio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić.

Related posts

Predsednik Srbije s predsednikom Demokratske Republike Kongo

Zorana Stekovic

Dan Dunava: U akciji čišćenja Tamiša

Nikoleta Dragaš

Bicikli za najbolje učenike u znanju o saobraćaju

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija