20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije

Pripadnice MUP-a 8. mart obeležavaju radno

Pripadnice lepšeg pola danas obelažavaju svoj dan,  Međunarodni dan žena. Dame koje su zaposlene u Ministarstvu unutrašnjih poslova, i ovaj 8. mart obeležavaju radno uz svoje kolege. Njihov posao je specifičan. jer podrazumeva mnogo odricanja, ali sa druge strane one su i majke i oslonac porodici.

Sanja Popov, komandir policijskog odeljene Policijske uprave Pančevo pre 16 godina odlučila je da postane policajac. Ona je to odlučila zahvaljujući svom ujaku koji se bavio ovim poslom u Novom Pazaru. Kaže da je oduvek želele da pomaže drugima i da je vodeći se time uspela uspešno da završi policijsku  obuku  sa još 284 pripadnice lepšeg pola.

Ona ističe da su na početku i Pančevci bili iznenađeni kada bi je videli  na terenu. Dodaje da su se i naši sugrađani i kolega uvek odnosili prema njoj sa poštovanjem.

Kao i svaka žena, Sanja Popov ima porodicu, dvoje dece, mnogo privatnih i poslovnih obaveza i uspeva da postigne sve. Kako sama kaže to postiže dobrom organizacijom. Za 8. mart želela je svim pripadnicama lepšeg pola da pošalje jednu poruku.

Related posts

KONAČNO PADA BROJ OBOLELIH! U SRBIJI 379 NOVIH SLUČAJEVA KORONE! PREMINULO 8 OSOBA! NA RESPIRATORIMA 156 PACIJENATA!

Jasmina Petkovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao carinsko skladište: Potrošili smo 370 miliona evra na opremu

Katarina Popović

„Pantransport“ podneo prijave protiv ljudi koji blokiraju garažu i onemogućavaju odvijanje javnog prevoza

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija