20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Kovačica Pančevo Vesti

PU PANČEVO: Krivične prijave protiv devet osoba zbog neovlašćenog držanja oružja i droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u više odvojenih akcija, kod devet osoba pronašli su oružje i drogu i, po nalogu nadležnih tužilaštava, protiv njih će biti podnete krivične prijave.

Policija je u pretresu stana muškaraca starosti 45 i 33 godine iz okoline Kovačice pronašla dva pištolja i municiju, dok su kod dvadesetšestogodišnje devojke iz Pančeva nađeni pištolj, puška i municija.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pripadnici policije u pretresu stanova i drugih prostorija na području Pančeva, kod dvadesetdvogodišnje devojke pronašli su 115 grama amfetamina, kod tridesetjednogodišnje žene 27 grama amfetamina, dok su od tridesetšestogodišnjakinje oduzeli manju količinu heroina.

U stanu četrdesetogodišnjeg muškarca pronađeno je 40 grama amfetamina i osam grama heroina, kod tridesetdevetogodišnjaka 150 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je od dvadesetjednogodišnjeg muškarca oduzeto 35 grama heroina.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njih će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Related posts

PISA zadaci umesto kombinovanog testa od 2022. godine

Aleksandra Miloševska

Vučić se upisao u Knjigu žalosti povodom Širakove smrti

Zorana Stekovic

Radovi na Opštoj bolnici gotovi oko 15. marta. Sledi nabavka još jednog skenera…

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija