20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Krizni štab zaseda danas

Foto: Tanjug

Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, koja je evidentno pogoršana, biće održana u 15 sati.

Prema ranijim najavama članova Kriznog štaba, na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o pooštravanju mera, kako bi se stalo na put rastu broja novozaraženih.

Na prethodnoj sednici, medicinski deo Štaba založio se za potpuno zaključavanje, bar na sedam do 10 dana, a tada je ostavljeno da konačna odluka bude doneta za nekoliko dana.

Pozivajući se na nekoliko članova Kriznog štaba, „Blic“ piše da će ovo biti možda i najneizvesnija sednica do sada kada je reč o usklađivanju stavova, a da će najverovatnije biti usvojeno srednje rešenje između potpunog zatvaranja na sedam dana i predloga predstavnika Beograda da ne treba pooštravati mene i skraćivati radno vreme.

Related posts

Otvorena manifestacija “Porodični dani” u Omoljici

Mica Milakov

VUČIĆ U HIT TVITU: Za godinu i po dana preteći ćemo Hrvatsku po BDP-u, a za 6 godina i po platama! Sve ostale zemlje regiona ODAVNO SU IZA NAS

Nikoleta Dragaš

Srpska Crnja neguje sećanje na velikog Đuru Jakšića

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija