1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Vulin: Više neće biti šverca na Dunavu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas je sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Smederevu razgovarao o unapređenju materijalno-tehničkih kapaciteta, s posebnim akcentom na jačanju rada policijskih službenika na Dunavu.

Navodeći da će u narednom periodu značajna sredstva biti uložena u nabavku opreme za efikasno sprečavanje krivičnih dela krijumčarenja robe koja se dešavaju na Dunavu, on je poručio da će policija osigurati bezbednu plovidbu na toj, ali i svim drugim rekama.

“Uložićemo maksimalne napore i posvećeno raditi na suzbijanju svih kriminalnih aktivnosti, šverca nafte, akcizne robe, ali i svih ostalih krivičnih dela”, istakao je ministar.

U narednom periodu, kako je dodao, radiće se i na popunjavanju i podmlađivanju policijskog kadra u Policijskoj upravi Smederevo.

Na početku posete Policijskoj upravi u Smederevu, Vulin položio je cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima policije.

Izvor: Tanjug

Related posts

Vučević: Novosađani, osim nabavke 100 autobusa, očekujte i digitalizaciju javnog prevoza

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Deset godina na čelu stranke je dosta

Mirjana Popović

Produženi boravak zahvaljujući Gradu Pančevu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija