19. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

JKP “Zelenilo” pomaže građanima na “Zadušnice”

U subotu 6. marta za “Zadušnice” prvi put će biti zatvorene kapije za ulazak automobilom na Novom groblje. Veliki broj sugrađana obići će grobove svojih najbližih, kako bi se izbegle velike gužve. JKP „Zelenilo“ će za zadušnice prevoziti sugrađane koji pešice ne mogu da obiđu grobove svojih najmilih.

Tokom čitave godine na Novom groblju otvorene su kapije od 6-18 časova. Po prvi put, u subotu kada se obeležavaju Velike zimske “Zadušnice” kapije za ulazak kolima će biti zatvorene, kako bi se izbeglo stvaranje gužvi. Zaposleni u Zelenilu mislili su na sugrađane koji se teško kreću pa će obezbediti prevoz do grobnog mesta kako bi obišli svoje najmilije.

“Da bi se pomoglo ljudima kojima koji teško hodaju i kojima je potreban prevoz do parcela, gde im se nalaze grobna mesta, JKP „Zelenilo“ je obezbedilo vozila i prevoziće ih do mesta da posete svoje najmilije, a zatim će istim vozilom biti vraćeni do samog ulaza” rekao je upravnik RJ “Groblje” JKP “Zelenilo” Žarko Rakočević.

JKP „Zelenilo“ obezbedilo je dovoljan broj vozila za prevoz sugrađana, a takođe biće obezbeđeni i napici na samom izlazu sa Novog groblja.

Related posts

Dodatni polasci na liniji Pančevo-Beograd u novogodišnjoj noći

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić položio venac na spomenik braniocima otadžbine

Aleksandra Miloševska

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Dvadeset godina je dovoljno da Međunarodna zajednica nađe ubice ili prizna da je nesposobna i nezainteresovana

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija