2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vuletić PS: Retrogradne strane u Srbiji su se udružile protiv borbe Aleksandra Vulina i Aleksandra Vučića

“Bilo je potrebno manje od dva dana da maske počnu da padaju, a uloge da se menjaju. Kada je predsednik Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin, jasno i nedvosmisleno imenovao u televizijskoj emisiji Aleksandra Stepanovića, predsednika Višeg suda u Beogradu, kao davaoca saveta Slaviši Kokezi o nepristajanju na poligraf, samo se čekalo ko će stati u odbranu ovog sudije. Mamac je prvo progutao on sam, demantujući Vulinove navode, ali ne u svoje lično ime, već kukavički se sakrivajući iza Višeg suda. Sramno klupko polako je počelo da se odmotava. Svoju izjavu o tome dala je profesorka Vesna Rakić Vodinelić, inače pisac Statuta Nove stranke za svih 10 članova, od kojih je jedan i ona, rekavši da se Aleksandar Vulin obratio u “mafijaškom stilu”.

Vidimo da je velika muka naterala sve retrogradne strane u našoj Srbiji da se udruže protiv borbe Aleksandra Vulina i predsednika Aleksandra Vučića, ali im poručujemo da Pokret socijalista neće mirno gledati i slušati ovakve izjave, već će uvek znati da uzvrati. Naša borba se nastavlja”, rekao je Generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić.

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Mali: Sutra isplata pola minimalca za 1.140.000 zaposlenih

Nikoleta Dragaš

EKSKLUZIVNO : RTV Pančevo saznaje šta će predsednik Vučić posetiti u južnom Banatu. Uskoro program za Pančevo!

Mica Milakov

Uhapšena cela porodica iz Kovina zbog nanošenja teških telesnih povreda 70-godišnjaku

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija