20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Napad na prostorije SNS na Novom Beogradu

Foto: SNS

Opštinski odbor SNS-a Novi Beograd saopštio je da je tokom noći 1. na 2. mart 2021. izvršen još jedan napad na prostorije naprednjka na Novom Beogradu, ovoga puta u Bloku 70.

Pored uništavanja i ruženja fasade i promotivnih izloga stranke, na meti nasilnika bile su i kamere za nadzor objekta. Podsećamo da su tokom prošle godine u nekoliko navrata prostorije i promotivni panoi Srpske napredne stranke bili na meti vandala.

Noćašnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez i koji osim mržnje i laži nema ništa drugo da ponudi.

Ova grupacija svoje aktivnosti sprovodi na ulici u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima.

Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležene državne organe pozivamo da identifikuju počinioce i privedu ih pravdi.

Related posts

Još 183 slučaja virusa Covid-19 u Južnobanatskom okrugu

Mica Milakov

Uskršnji običaji u Češkoj

Mirjana Popović

SPEKTAKULARNO ZAVRŠNO OBRAĆANJE ALEKSANDRA VUČIĆA pred republičke izbore 2020. godine na TV PINK u 21:45!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija