23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić za “Avaz”: Moramo mnogo više zajedno o sebi da brinemo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je, u intervjuu sarajevskom „Dnevnom Avazu“, da sutra dolazi u Sarajevo i da donosi 5.000 doza vakcina „vakcine koje pripadaju svim našim balkanskim narodima“, uz poruku ljudima u BiH da mi o sebi zajedno moramo da brinemo mnogo više.

„Kada smo zajedno, onda sve možemo da postignemo, a ne da se stalno svađamo i prepiremo i da drugima damo da nama upravljaju, a tada ne dobijemo ništa. Lepo je što se svima drugima zahvaljujemo, koji nam neretko daju mrvice sa stola. Ja mislim da je najvažnije da se mi okrenemo budućnosti, da se okrenemo sebi“, poručio je on.

Treba da pokušamo zajednički da rešavamo sve probleme. To je moja poruka, rekao je Vučić.

„ Ja sam Srbin, od oca i majke, Srbina i Srpkinje, ali jednako ovo želim svakom Bošnjaku, svakoj Bošnjakinji, kao i svakom Hrvatu i svakoj Hrvatici. Jer kada smo mi zajedno, kada mi radimo zajedno za dobrobit svih nas, i svih naših ljudi, onda smo nepobjedivi i mnogo snažniji i jači nego što smo danas“, poručio je on.

Vučić je, u intervjuu koji će „Avaz“ objaviti u svom sutrašnjem izdanju, rekao da dolazi sutra u Sarajevo, samo na aerodrom gde će vakcine predati članovima Predsedništva BiH Miloradu Dodiku, Željku Komšiću i Šefiku Džaferoviću.

„Nije važno ko je nabavio vakcine, zato što je to važno za zdravlje građana. Mislim da to može da pomogne u Bosni i Hercegovini svim ljekarima prije svega, koji rade u crvenoj zoni i nekim starijim ljudima. Donosimo sutra 5.000 doza vakcina. Znači, ukupno 10.000 doza AstraZenece vakcina“, objasnio je on.

Related posts

Ministar Vulin: Vežba „Sistem 2021“ prva velika vežba od vremena bivše Jugoslavije

Nikoleta Dragaš

Izgoreo auto u Vršačkoj

Nikoleta Dragaš

Vučić: Tražiću najoštriju kaznu za napad na Infektivnoj

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija