20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Planovi i ciljevi pokrajinskog sektora za privredu i turizam Vojvodine

Sa Nenadom Ivaniševićem, pokrajinskim sekretarom za privredu i turizam AP Vojvodine razgovarali smo o budžetu za ovu godinu, kao i o postavljenim ciljevi i planirani projektima za 2021. godini.

Povećanje budžeta uticaće i na stvaranje mera kao i usmeravanje  sredstava u oblasti privrede, turizma, ali i telekomunikacija koje su takođe u nadležnosti Pokrajinskog Sekretarijata za privredu i turizam. Nenad Ivanišević pokrajinski sekretar kaže da će se nastaviti sa direktnom pomoći malim preduzećima koji se bave privredom i turizmom, ali i da je u planu izrada strategije verskog turizma u Vojvodini.

Ivanišević je istakao da Vojvodina može da ponudi mnogo turistima i da je neophodan strateški pristup ovom vidu turizma. Cilj je stvaranje mogućnosti za ponudu turističkih proizvoda i usluga za korišćenje tokom čitave godine.

Na kraju razgovora pokrajinski sekretar za privredu i turizam je rekao da je cilj da se ulaže u kapitalne projekte, kako bi se unapredili i turistički potencijali AP Vojvodine. On ističe da će konkursi Sekretarijata za privredu i turizam privrednicima u Vojvodini pružiti dodatni “vetar u leđa”.

https://youtu.be/N6MVkNM9Uxw

Related posts

Još 89 novozaraženih, borbu izgubio je 1 pacijent.

Branislava Grčić

U Srbiji je do danas registrovano još osam novih slučajeva korona virusa

Katarina Popović

Ministar Vulin: Proces osavremenjavanja, obučavanja, opremanja Vojske Srbije se nastavlja

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija