25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Nova e-usluga Gradske uprave grada Pančeva

Gradska uprava grada Pančeva nastavlja razvoj elektronske uprave i aktivnosti u okviru digitalizacije procedura i usluga. Cilj je da građani što brže i efikasnije obave poslove na šalterima Gradske uprave, kao i da ne dolaze do Uprave bez preke potrebe.

U Gradskom uslužnom centru, građanima Pančeva je omogućeno preuzimanje parametara za dvofaktorsku autentikaciju (eID) radi pristupanja uslugama uprave na Portalu eUprava.

Prijava za dobijanje parametara za pametne uređaje je  besplatna. Prednost ovakvog načina prijavljivanja je u tome što korisnicima nisu potrebni kvalifikovani elektronski sertifikati, već se aplikacija aktivira prilikom svake prijave.

Svim korisnicima koji se prijavljuju putem portala za elektronsku identifikaciju (eID), na adresu: eid.gov.rs  omogućeno je da izvrše proveru svojih podataka u Centralnom registru stanovništva na Portalu eUprava, kao i da prijave sve eventualne nepravilnosti. Korisnici koji koriste ovaj način prijave, mogu da izvrše proveru poreza na imovinu i da elektronski plate porez.

Related posts

Predsednik Vučić stigao na Samit EU – Zapadni Balkan

Jelena Obradović

Predsednik Vučić čestitao paraatletičaru Nebojša Đurić na borbi u Tokiju

Miroslava Cvejin

Košarkašice Srbije su šampionke Evrope! Predsednik Vučić čestitao košarkašicama

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija