20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

Najavljena nova investicija iz Japana u Novom Sadu: U aprilu potpisivanje ugovora

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju iz Japana u Novom Sadu.

Vučić je, na TV Prva, kazao da će prv 7. marta biti predstavljena jedna velika nemačka investicija u Novom Sadu, a onda oko 7. ili 9. aprila biće potpisan ugovor sa velikom japanskom kompanijom o investiciji, ponovo u glavnom gradu Vojvodine.

„To su fantastične stvari“, naglasio je on.

Vučić je, upitan da li su mu draže pohvale stranih medija ili, na primer, Dragana Stojkovića Piksija, kazao da je jasno da su mu bitnije pohvale Piksija.

„Ja sam s njim razgovarao I on je došao na otvaranje fabrike Tojo tajers. Tojo tajers je japanski gigant koji je došao u Srbiju”, naglasio je on.

Ukazao je da je, dok je bio u opoziciiji, bio na studijskom putovanju u Japanu, iu da je mnogo mogao da nauči o toj zemlji, divi se koliko rade, i obišao mnoge fabrike.

„Piksi je odušveljen, jer zna šta znači Japan”, dodao je on.

Vučić je istovremeno primetio da je malo afirmativnih stvari u našim medijima, apostrofirajući recimo Beograd na vodi kao najlepšenm gradilištu u jugoistočnoj Evropii ili “fantastičan Narodni muzej”.

Related posts

Lečenje gojaznosti uz nadzor stručnjaka

Nikoleta Dragaš

Vučević u Licu nacije: Morate voleti svoju zemlju, grb i himnu

Zorana Stekovic

Vučić: Srbija i Makedonija strateški bliske, taktičke razmirice manje važne

neca

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija