29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Grad Pančevo izdvaja sredstva za samozapošljavanje građana

Kristina Ćirić uspela je zahvaljujući sredstvima  iz Grada Pančeva da otvori edukativni centar „Mala sveznalica“ i pokrene svoj posao. Ona je zajedno sa još 15 Pančevaca dobila sredstva u okviru mere Samozapošljavanja, za koju je grad Pančevo prošle godine izdvojio oko 6 miliona dinara.

Luka Radaković  ima 4 godine i pre mesec dana počeo je da dolazi kod Krstina Ćirić na časove. Kaže da voli da dolazi u „Malu sveznalicu“ i da je dosta naučio.

Značajno je kada pokrećete svoj posao da imate pomoć i podrušku Grada, rekla je Kristina Ćirić koja je od grada dobila 400 hiljada dinara u okviru mere Samozapošljavanja i otvorila Edukativni centar „Mala sveznalica“. Za taj novac je uredila prostor i kupila neophodnu opremu.

Grad Pančevo u okviru Lokalnog akcionog plana  prošle godine je odobrio 16 projekata u okviru Samozapošljavanja, kaže Milenko Čučković, gradski većnik.

Čučković najavljuje da je grad za ovu godinu opredilo isti iznos sredstava kao i prošle godine i će će se konkursi otvoriti početkom proleća.

Related posts

Vučić : Auto put Pančevo-Temišvar za bolje ekonomsko povezivanje

Mica Milakov

Odbojkašice Srbije “pregazile” Italiju za polufinale

Vanja Vićentić

Kimono – Korisnici Dnevnog boravka pred novim izazovom

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija