23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Pokret socijalista: Dijalog da, ali bez posredovanja stranaca

 • Pokret socijalista kao parlamentarna stranka i članica vladajuće koalicije, želi i hoće da učestvuje u dijalogu između vlasti i opozicije, ali ne pod pokroviteljstvom stranaca.
  Uvek smo spremni da razgovaramo o izbornim uslovima sa svakom opozicijonom partijom, ali nismo spremni da sprovodimo volju i želje stranaca.
  Pokret socijalista smatra da ne bi trebalo učestvovati u međustranačkom dijalogu uz posredovanje Evropske unije i raznih nevladinih organizacija.
  Srbija je slobodna, suverena država o kojoj odlučuju njeni građani, a ne evroparlamentarci koji nemaju podršku ni u svojim zemljama.
  Više od dva miliona građana Srbije glasalo je za Aleksandra Vučića, to jeste prava demokratija, to jeste volja srpskog naroda.
  Pokret socijalista postoji zbog građana Srbije i neka niko ne očekuje od PS-a i Aleksandra Vulina da će pristati na to da sprovode zahteve stranaca- poručili su u PS-u povodom mogućeg posredovanja EU u međustranačkom dijalogu.

Related posts

Vučić na video konferenciji kvadrilaterale

Jasmina Petkovic

Osvanula srpska trobojka na Zelenoj pijaci

Mica Milakov

Zatvoren deo Cara Lazara zbog rekonstrukcije

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija