20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Pokret socijalista: Dijalog da, ali bez posredovanja stranaca

 • Pokret socijalista kao parlamentarna stranka i članica vladajuće koalicije, želi i hoće da učestvuje u dijalogu između vlasti i opozicije, ali ne pod pokroviteljstvom stranaca.
  Uvek smo spremni da razgovaramo o izbornim uslovima sa svakom opozicijonom partijom, ali nismo spremni da sprovodimo volju i želje stranaca.
  Pokret socijalista smatra da ne bi trebalo učestvovati u međustranačkom dijalogu uz posredovanje Evropske unije i raznih nevladinih organizacija.
  Srbija je slobodna, suverena država o kojoj odlučuju njeni građani, a ne evroparlamentarci koji nemaju podršku ni u svojim zemljama.
  Više od dva miliona građana Srbije glasalo je za Aleksandra Vučića, to jeste prava demokratija, to jeste volja srpskog naroda.
  Pokret socijalista postoji zbog građana Srbije i neka niko ne očekuje od PS-a i Aleksandra Vulina da će pristati na to da sprovode zahteve stranaca- poručili su u PS-u povodom mogućeg posredovanja EU u međustranačkom dijalogu.

Related posts

Vučić u Novom Sadu na otvaranju kuće bana Josipa Jelačića: Ljudi hrvatske nacionalnosti koji žive u Srbiji su deo NAŠE ZEMLJE!

Nikoleta Dragaš

ODLIČNA SARADNJA AK TAMIŠ I GRADA : Pančevo dobija gradsku trku !

Mica Milakov

Trifunovićev ulazak u politiku kao karta za beg od odgovornosti

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija