20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije

Konkurs “Najlepše reči o njoj” do 1. marta

Savet za rodnu ravnopravnost grada Pančeva i Gradska biblioteka raspisali su konkurs “Najlepše reči o njoj”. Pesme o ženi povodom Međunarodnog dana žena možete slati do 1. marta.

“Najlepše reči o njoj” je naziv konkursa koji je raspisan povodom 8. marta. Ivana Rosić, predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost Skupštine grada Pančeva kaže da konkurs za najbolju pesmu o ženi postaje tradicija.

Ivana Rosić je istakla značaj 8. marta i planove Saveta za rodnu ravnopravnost grada Pančeva koji se tiču postizanja pune ravnopravnosti žena u svim segmentima društva. Savet takođe radi i na poboljšanju položaja žena u svim delovima naše zemlje, posebno u ruralnim sredinama.

Svi koji žele da učestvuju na konkursu “Najlepše reči o njoj” potrebno je da pošaljupesmu, ne dužu od jedne A4 stranice, na adresu Gradske biblioteke Pančevo, Nemanjina br. 1, sa naznakom za Konkurs.

Related posts

U Kruševcu preko 6000 ljudi u protestnoj šetnji – Stop krvavom scenariju!

Mica Milakov

Kibicfenster – prednost starijih Crepajaca u vanrednom stanju

Katarina Popović

Poginuo Vuk Dragović vlasnik firme Wing doo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija