8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije

Face art Marije Tepše

Marija Tepša je studentiknja iz Kačareva, koja studira web dizajn, ali u slobodno vreme se bavi šminkom. Ono, čime je privukla pažnju, je njeno iscrtavanje lica.

Mlada talentovana Marija Tepša, koja se bavi faceartom, kaže da je ideje da krene da se bavi ovim, došla spontano. Dodaje da je za svaki hobi i zanat neophodna ljubav, a kada nešto volite onda pronađete i način da uskladite i sve obaveze sa tim.

Marija je usavršila svoju veštinu šminkanja na takmičenjima. Rad, autentičnost i aktivnost na društvenim mrežama doneli su joj sve pohvale i pozitivne kritike, kojima se nije nadala.

Kreativnost je osnovni preduslov za bavljenje ovim poslom. Talenat za crtanje, kako kaže,  ima od malena i zahvaljujući njemu svoj posao obavlja još bolje.  

Najbolju inspiraciju pronalazi kada krene da traži šta će raditi, i kako će crtati. To je ono što je veseli i ispunjava. Kako kaže, podrška najbližih joj veoma znači u ovom poslu.

Related posts

Obradović: Platni razredi od 2022. reforme u toku

Jasmina Petkovic

Saobraćajna nezgoda na Pančevačkom mostu

Mica Milakov

Vučić danas sa Bocan-Harčenkom

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija