20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Vučić: Nove investicije u Valjevu, nova era za taj grad

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će tokom leta bili položen kamen temeljac za izgradnju nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih.

“Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, jer smo se godinama borili, da dovedemo investitore u Valjevo. Ovo je divna vest za sve Valjevce i Valjevo”, poručio je Vučić u video poruci objavljenoj na instargram profilu “Budućnostsrbije”.

Vučić je istakao da su nadležni, pored izgradnje brze saobraćajnice Lajkovac – Valjevo, čiji će završetak nastojati da ubrzaju, prvi put uspeli:

“I tokom leta položićemo kamen temeljac za izgradnju fantastične nemačke fabrike, za više od 500 zaposlenih”, rekao je Vučić.

On je naveo i da se, što je kaže, i još bolja vest, pregovara sa još jednom nemačkom fabrikom, da investira u Valjevu, čime bi taj grad rešio sve svoje probleme.

“Time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakao završavamo. Počinje nova era i novi vek za naše Valjevo”, poručio je Vučić.

Related posts

Poseta predstavnika Kancelarije za KiM Opštini Zvečan

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić na konferenciji o dualnom obrazovanju

Zorana Stekovic

Računi za vodu i elektronskom poštom

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija