20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

Učenici u OŠ “Đura Jakšić” pravili paketiće za decu

OŠ “Đura Jakšić” često organizuje humanitarne akcije kako bi pomogli onima kojima je pomoć neophodna. Nedavno su deca ove obrazovne ustanove, uz pomoć roditelja, pravila paketiće za decu iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Mara Mandić”.

Na inicijativu učiteljice Nataše Nićiforović, deca iz odeljenja I1 OŠ “Đura Jakšić” nedavno su organizovala humanitarnu akciju. S obzirom da praznik Svetog Savu nisu mogli da proslave uobičajeno, zbog pandemije korona virusa, rešili su da obraduju drugu decu, kaže učiteljica Nićiforović. Deca su, uz pomoć roditelja, napravila 15 paketića.

Učiteljica Nićiforović kaže da je OŠ “Đura Jakšić” poznata po humanitarnim koncertima i akcijama. Ona dodaje da su ovog puta odlučili da obraduju decu iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Mara Mandić”.

 S obzirom da je akcija odlično prošla, učiteljica Nićiforović veruje da će se nastaviti i postati tradicija. Cilj im je, kako kaže, da usreće što više onih kojima je pomoć neophodna.

Related posts

Prskanje komaraca 26. jula

Nikola Toadjer

Sedmoro novoobolelih u južnom Banatu

Nikoleta Dragaš

Upoznajte Plandište kroz vekove

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija