22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije

Još tri nove mašine za Poljoprivrednu školu

Zahvaljujući projektu Evropske unije i Ministarstva prosvete Poljoprivredna škola „Josif Pančić“ u decembru je dobila četiri poljoprivredne mašine i laboratorijsku opremu. Nakon toga, stigle su još tri nove mašine.

Od prošle nedelje, Poljoprivredna škola “Josif Pančić” bogatija je za tri nove mašine: kombajn za silažu, prskalicu i viljuškar. Učenik ove škole Vasilije Đurišić pohađa smer poljoprivredni tehničar i kaže da sa nestrpljenjem čeka da isproba ove mašine.

Preko projekta Evropske unije i Ministarstva prosvete, Poljoprivredna škola “Josif Pančić” je do sada dobila poljoprivrednu mehanizaciju i laboratorijsku opremu. Direktor Goran Bimbašić kaže da su u tri navrata dobili sve ono što su tražili od mehanizacije.

Bimbašić dodaje da će i nova laboratorijska oprema unaprediti nastavu. Koristiće je učenici koji pohađaju smerove veterinarski i poljoprivredni tehničar.

Related posts

KOVAČICA : Biznis žena godine i modna kreatorka Suzana Perić održala edukaciju svim predstavnicama Udruženja žena iz Južnog Banata

Jasmina Petkovic

Počeo zimski red vožnje Pantransporta

Jasmina Petkovic

Bez struje deo centra i RTV Pančevo

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija