19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Predsednik Vučić sa Umarom Kremlevom, predsednikom AIBA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsednika Svetske bokserske federacije Umara Kremleva i predsednike regionalnih bokserskih saveza. Razgovarali su o saradnji, unapređenju međunarodnog povezivanja kroz sport, kao i o predstojećem Svetskom prvenstvu u boksu, koje će se održati u Srbiji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Svetske bokserske federacije Umarom Nazarevičem Kremlevom. Sastanku su prisustvovali i ministar sporta Vanja Udovičić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin kao i predsednici regionalnih bokserskih saveza.

Razgovarali su o saradnji, unapređenju međunarodnog povezivanja kroz sport, kao i o predstojećem Svetskom prvenstvu u boksu, koje će se održati u Srbiji.

Svetsko prvenstvo zakazano je za novembar mesec, a veruje se da će se do tad smiriti i pandemija kovida 19.

Svetska bokserska federacija će aktivno podržati organizaciju planetarne smotre u našoj zemlji, ali i pomoći da sve bude na vrhunskom nivou.

Prvi čovek Svetske bokserske federacije je potvrdio da će ova organizacija podržati Regionalnu ligu I Gran pri Srbije..

Sastanku u Predsedništvu prisustvovao je i glumac Miloš Biković, koji je odnedavno promoter boksa u Srbiji. Svetsko prvenstvo bi trebalo da se održi u novembru u “Štark arena” i očekuje se da okupi neka od najvećih imena boksa.

Related posts

Poslodavci plaćaju učenicima na praksi deo minimalne zarade

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić u selu Pepelj obišao domaćinstvo Blagojević

Nikoleta Dragaš

Pokrajinski sekretar Batez posetio Kovačicu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija