25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo

Šarmantna braća iz OŠ ,,Miroslav Mika Antić”

Retko se dešava da se u jednom razredu pojave trojke. U Mikinoj školi, najvećoj na teritroji Južnog Banata to se do sada dogodilo tri puta. Prošle godine u prvi razred upisali su se Vukašin, Nikola i Mihajlo Žarkov.

Vukašin, Nikola i Mihajlo Žarkov pohađaju razred prvo četiri u Osnovnoj školi Miroslav Antić. Na prvi pogled različiti, ali veoma povezani, druželjubivi, vredni. Mateja, Iva i Magdalena druže se sa braćom, često pričaju međusobnu i kažu da su dobri drugari.

Pored trojki učiteljica Jasmina Milanović ima u razredu i bliznakinje. Ističe da je to veliko iskustvo za jednog prosvetnog radnika, jer je ovakava situacija ipak nesvakidašnja.

Osnovna škola Miroslav Antić obeležiće ove godine 30 godina rada i za to vreme prema rečima Dragane Krstić, direktorke škole tri puta su imali u odeljenjima trojke.  

Vukašin, Nikola i Mihajlo povezani su kao i sve trojke, ali koriste priliku da se druže i sa drugom decom i zato su omiljeni kaže učiteljica Jasmina Milanović. Mateja, Iva i Magdalena druže se sa braćom, često pričaju međusobnu i kažu da su dobri drugari.

Pored trojki učiteljica Jasmina Milanović ima u razredu i bliznakinje. Ističe da je to veliko iskustvo za jednog prosvetnog radnika, jer je ovakava situacija ipak nesvakidašnja. Osnovna škola Miroslav Antić obeležiće ove godine 30 godina rada i za to vreme prema rečima Dragane Krstić, direktorke škole tri puta su imali u odeljenjima trojke.  

Vukašin, Nikola i Mihajlo povezani su kao i sve trojke, ali koriste priliku da se druže i sa drugom decom i zato su omiljeni kaže učiteljica Jasmina Milanović.

Related posts

Ministar Nedimović: Posle 30 godina srpska piletina na EU tržistu

Bojana Kecic

Havarija na vodovodnoj mreži

Branislava Grčić

Predsednica Vlade Ana Brnabic na sednici o digitalizaciji

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija