3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo

Počela vakcinacija na ORL odeljenju Opšte bolnice

Novi punkt za vakcinaciju stanovništva od danas na Odeljenju Uho, grlo, nos Opšte bolnice. Zdravstveni radnici iz pančevačke bolnice obavljaće vakcinaciju tokom današnjeg dana i imunizacijom je obuhvaćeno 100 sugrađana, a narednih dana je planirano duplo više.

Otvoren je novi punkt za vakcinaciju stanovništa na Odeljenju Opšte bolnice. Sve je spremno, i četiri lekarske ekipe koje će vakcinisati sugrađane. Na ovaj način i zdravstveni radnici iz bolnice žele da pomognu svojim kolegama iz Doma zdravlja i Zavoda za Javno zdravlje da obuhvat vakcinacije protiv virusa kovid 19 bude što veći i da se u toku jednog dana vakciniše što veći broj ljudi.

Sugrađani po dobijanju poziva treba da se jave na mesto vakcinacije. Vakcinacija će se na punktu ORL odeljenja obavljati od ponedeljka do subote.

Related posts

VUČIĆ PRED HILJADAMA LJUDI OTVORIO JUŽNI KRAK KORIDORA 10: Nemam dovoljno reči za ovaj poduhvat, OVO DANAS JESTE SRBIJA!

Nikoleta Dragaš

Hočevar: Šta čovek poseje, to će i požnjeti

Vanja Vićentić

Broj obolelih od korona virusa u porastu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija