7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Kovin Najvažnije Sport

Upis novih članica u ŽFK ,,Nova Kolonija”

Ženski fudbalski klub Nova Kolonija iz Kovina takmiči se u Drugoj ligi. Kako bi se stvorila kvalitetna baza, neophodna za prelazak u viši rang takmičenja, čelni ljudi kluba odlučili su se za upis novih članova.

U Kovinu je 2018. osnovan ŽFK Nova Kolonija. U protekle dve godine i mlađe kategorije i seniorke su dobrim izdanjima skrenule pažnju na sebe. Devojčice se takmiče u Drugoj ligi, a predsednik Nove Kolonije Dragan Trbanov je istakao da su za kratko vreme stvorili dobar tim.

U toku je i upis novih članova u klub. Članice Nove Kolonije funkcionišu kao jedna porodica. Ambicije seniorskog i tima mlađih kategorija su iste.

Zahvaljujući dobrim partijama u klubu, članice Nove Kolonije su dobile i priznanja grada za najbolju seniorku i najbolje mlade nade. U klubu se nadaju da će u periodu pred nama uspeti da formiraju još bolju ekipu i obezbede plasman u viši rang takmičenja.

Related posts

Blagi porast obolelih u Pančevu

Bojana Kecic

Nožem izbo suprugu

Mica Milakov

Zaljubljenici u dobru knjigu u eri interneta

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija