23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Kovin Najvažnije Sport

Upis novih članica u ŽFK ,,Nova Kolonija”

Ženski fudbalski klub Nova Kolonija iz Kovina takmiči se u Drugoj ligi. Kako bi se stvorila kvalitetna baza, neophodna za prelazak u viši rang takmičenja, čelni ljudi kluba odlučili su se za upis novih članova.

U Kovinu je 2018. osnovan ŽFK Nova Kolonija. U protekle dve godine i mlađe kategorije i seniorke su dobrim izdanjima skrenule pažnju na sebe. Devojčice se takmiče u Drugoj ligi, a predsednik Nove Kolonije Dragan Trbanov je istakao da su za kratko vreme stvorili dobar tim.

U toku je i upis novih članova u klub. Članice Nove Kolonije funkcionišu kao jedna porodica. Ambicije seniorskog i tima mlađih kategorija su iste.

Zahvaljujući dobrim partijama u klubu, članice Nove Kolonije su dobile i priznanja grada za najbolju seniorku i najbolje mlade nade. U klubu se nadaju da će u periodu pred nama uspeti da formiraju još bolju ekipu i obezbede plasman u viši rang takmičenja.

Related posts

Higijena: Zamenićemo 500 dotrajalih kontejnera

Nikoleta Dragaš

Poezija i proza inspirisane Banatom

Jelena Obradović

Besplatni udžbenici deci romske nacionalnosti

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija