26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije

Mališani u Banatskom Brestovcu dobili vrtić

U vrtić pri Osnovnoj školi „Olga Petrov“ u Banatskom Brestovcu  upisano je 24 mališana, uzrasta od 3 do 5 i po godina. Zahvaljujući sredstvima koje je obezbedio Grad Pančevo, mališani iz ovog mesta ne moraju više da dolaze u Pančevo, već ostaju u svom mestu kada im roditelji rade.

Lena i Duško dvoje su mališana koje idu u vrtić pri Osnovnoj školi u Banatskom Brestovcu. Pored toga što su stekli nove drugare, oni svakodnevno nauče i po neku pesmicu, broj, a i lepo se igraju.

Daliborka Bojković Breti, direktorka Osnovne škole „Olga Petrov“ kaže da je veoma značajno što Brestovac sad ima i vrtić. Vrtić je kompletno opremljen, a Bojković Breti ističe da se vodilo računa o svakom detalju.

U školi rade i dve grupe predškolaca. To su deca koja će već naredne godine upasati školu, a za njih je važno da već u mlađem uzrastu mogu da se upoznaju sa budućom školom.

U školi Olga Petrov poštuju sve mere zaštite, zato je i upisan nešto manji broj dece u vrtić. Nadaju se da već u narednoj godini će moći da upišu i dve grupe.

Related posts

Tasić obišao radove u Sefkerinu

Nikoleta Dragaš

“Brose” stigao u Pančevo! Pavlov: Veliki dan za Pančevo i Srbiju

Mica Milakov

Pančevo jedini grad u Srbiji koji subvencioniše gasne priključke

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija