24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić čestitao novoizabranom italijanskom premijeru Dragiju

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Vlade Republike Italije Mariju Dragiju, u kojoj se kaže:

„Primite iskrene čestitke povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Republike Italije, uz najbolje želje za dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu.

Ukazano poverenje da vodite Vladu Republike Italije velika je čast, ali je, posebno sada, u vreme globalne krize bez presedana u novijoj istoriji, koja je sve nas stavila pred nezapamćene izazove, i velika odgovornost. Uveren sam da ćete dužnost premijera da obavljate sa istinskom posvećenošću i nesumnjivom stručnošću, na dobrobit Republike Italije i svih njenih građana.

Republika Srbija je posvećena razvoju strateškog partnerstva sa prijateljskom Republikom Italijom. Uveren sam da će bliskost i solidarnost, koju smo pokazali i tokom aktuelne pandemije, dati podstrek našim odnosima i saradnji u oblastima od zajedničkog interesa, doprinoseći napretku naših država i naroda“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Related posts

Mali: Isplata 30 evra pomoci građanima pocinje 1.novembra

Ivana Bogdanovski

Mali:Do kraja godine rast BDP-a najmanje 7 odsto

Ivana Bogdanovski

Novi detalji u slučaju bivše blagajnice „Pančevca“

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija