19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Stare karte važe do 1. maja

Zahvaljujući odluci Skupštine grada Pančeva obezbeđen je besplatan javni prevoz na teritoriji Grada za sve penzionere, trudnice i porodilje, ali i ostale ranjive kategorije stanovništva. Pitali smo naše sugrađane koliko će im to značiti.

Na sednici Skupštine grada usvojena je izmena Odluke o ostvarivanju prava na povlašćen prevoz određenih kategorija građana sa teritorije grada Pančeva.  Svih dvanaest kategorija stanovništva imaće pravo na potpuno besplatan prevoz autobusima „Pantransporta“.

Izdavanje godišnjih karata za povlašćene kategorije počeće 22. februara. Da se ne bi stvarale gužve i redovi izdavanje novih godišnjih karata trajaće do 1. maja, a stare godišnje karte će važiti do tog datuma. Zbog epidemiološke sitiacije odlučeno je da se uključe i Mesne zajednice u selima. One će pomagati gradu i Pantransportu pri obradi podataka potrebnih za izdavanje povlašćenih karata.

Related posts

Počelo letnje računanje vremena

Branislava Grčić

Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori Milan Jan Pilip posetio Kovačica

Vanja Vićentić

Velika očekivanja od predstojeće berbe grožđa

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija