18. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo

Rešen problem sa grejanjem i toplom vodom u pančevačkoj bolnici

Dugogodišnji problem sa grejanjem i toplom vodom u pančevačkoj bolnici je nedavno rešen zahvaljući projektu “Energetske efikasnosti“ koji sprovodi USAID. Bilo je potrebno 22 milona dinara da bi na svim odeljenjima Opšte bolnice bilo tople vode i grejanja.

Projekat  energetske efikasnosti USAID koji ima za cilj da smanji potrošnju goriva i unapredi efikasnost snabdevanja toplotnom energijom pored Niša i Čačka sproveden je i u Pančevu. Postavljeni su solarni paneli u naselju Kotež, a u Opštoj bolnici rekonstruisane su podstanice za grejanje i na taj način rešen dugogodišnji problem bolnice snabdevanja toplom vodom.

Višegodišnji problem Opšte bolnice grejanja i snabdevanja toplom vodom  na Odeljenju hirurgije i u porodilištu je rešen, zahvaljujući „Projektu energetske efikasnosti“ koji sprovodi USAID i koji je obezbedio 23 miliona dinara u kompletnu rekonstrukciju grejnih podstanica u bolnici. 

Related posts

Deo Pančeva bez vode

Nikoleta Dragaš

Danas isplata novčane naknade za nezaposlene

Katarina Popović

Svetski dan Televizije

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija