23. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo

Počela prijava za dodelu auto-sedišta za bebe

Gradska uprava Pančevo  pozvala je roditelje novorođenih beba da se prijave za dodelu besplatnih auto-sedišta. Da bi ostvarili pravo, potrebno je da popune upitnik koji se nalazi na gradskom sajtu.

Roditeljima koji imaju decu rođenu u drugoj polovini 2019. godine i u 2020. Gradska uprava Pančevo uputila je poziv da se prijave za dodelu auto-sedišta.  Svi oni koji se prijave neophodno je da ispune određene uslove, rekao je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika Pančeva.

Zbog epidemiološke situacije ove godine prezentacija za pravilno postavljanje auto-sedišta neće biti održana uživo.  U saradnji sa Nacionalnom agencijom za bezbednost saobraćaja omogućeno je da roditelji budu informisani o svemu na sajtu Grada Pančeva.

Živković je istakao da će se sedišta deliti više dana kako se ne bi stvarale gužve. On je dodao da će podela biti organizovana krajem februara i početkom marta.

Related posts

Unija mladih SNS Pančevo uvek uz najugroženije stanovnike

Aleksandra Miloševska

Proslava za 69 najboljih učenika OŠ “Isidora Sekulić”

Jasmina Petkovic

RK “Dinamo” pobedom otvorio novu sezonu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija